Velkommen til Grundejerforeningen Valhal af 1. april 1912

Som ny i grundejerforeningen er der nok nogle ting, du gerne vil vide, og denne side skal forsøge at svare på nogle af de spørgsmål du sikkert har.

 

Medlemsskab

Lad os slå helt fast - det er tvungent at være medlem. Det er ikke tinglyst på din ejendom, men du skal være med alligevel. Det skyldes især, at det er grundejerforeningen der står for vedligeholdelsen af veje, fortove og regnvandsafløb.

En del af det du betaler årligt til grundejerforeningen går ind i det vi kalder "Vejfonden". Betragt det som en slags forsikring, der dækker den løbende vedligeholdelse og skader på veje, fortove og regnvandsbrønde på dit vejstykke.

Resten af det du betaler bruges til fælles aktiviteter, småvedligehold, træklipning, tømning af vejbrønde - og snerydning af vejene i vinterhalvåret.

Det betyder dog ikke, at du kan køre friløb mht vejvedligehold. Du skal stadig fjerne sne fra fortovet inden kl 7:00, sørge for at der er fri passage efter gælende regler på fortovet året rundt, klippe hækken tilbage, slå græsset, fjerne hundelorte og ukrudt osv. osv. - der er mange glæder ved at være husejer ;-)

En aktiv grundejerforening

Vi gemmer os ikke bag vore hække og hegn. Vi deltager når vi kan og har lyst i fastelavn, renggøringsdage, vejfester, spontangrill og hvad det nu altsammen hedder.

Der er ingen tvang, men det er nu sjovest når du også er med.

Hvis du får håndværkerbesøg

Det får vi alle af og til, det er jo nogle gamle huse vi bor i. Du skal sørge for, at der udlægges køreplader, hvis det er nødvendigt, og at sten og grus som minimum opbevares på pressening, i bigbags el.lign således at veje og fortove ikke tager skade. Og det er også af hensyn til regnvandsbrønde og afløb, der kan stoppe til og måske sprænges i frostvejr, hvis de er fyldt med vådt grus.

Er du med i vores Facebook gruppe?

Hvis ikke, kan du søge den frem i FB - den hedder "GF Valhal". Det er en lukket gruppe så du skal anmode om at blive medlem. Facebook ikonet oppe til højre sender dig til vores FB gruppe.

Facebook foregår de "hurtige" ting. Er der nogen der kender en god håndværker, har du en børnecykel til salg osv.

Parkering

Grundejerforeningen ligger i 3-timers parkeringszonen omkring Lergravsparken metro station. Det betyder at du skal have en parkeringslicens, som er gratis, men skal fornys med jævne mellemrum. Du kan registrere dit køretøj her.

Hvad med vores nyhedsbrev?

På det website som du kigger på nu har vi de mere officielle ting; vedtægter, billedgallerier, historie, lov-stof osv.

Nyhedsbrevet tilmelder du dig her på vores website. Vi vil gerne have, at du også skriver din adresse (der er et felt til vej og husnr) så vi bedre kan følge med i, hvem der får vores nyhedsbreve og hvor godt vi er dækket.

Har du noget til kalenderen?

Kalenderen kan du sende noget til vha. en formular som du finder i menuen øverst på siden. Læs mere om kalenderen dér.

Nabohjælp

Mange af os er tilmeldt nabohjælp på www.nabohjælp.dk - det synes vi du også skulle gøre. Der er lidt arbejde i det, men det er det værd.

 

Det er derfor her er så dejligt at bo! Velkommen!

Joomla templates by a4joomla